Externalizare servicii de mediu? De ce sa externalizezi serviciile de mediu catre noi?

Oferim servicii de mediu si consultanta in domeniul protectiei mediului pe intreg teritoriul Romaniei, avand o echipa de specialisti cu experienta bogata in domeniu.

Oferim o gama larga de servicii de mediu, astfel incat orice societate care apeleaza la noi sa aiba asigurarea ca respecta toate obligatiile ce ii revin conform prevederilor legilor de mediu, evitand amenzile considerabile din domeniu.

Audit de mediu
Audit de mediu

Auditul de mediu nu reprezinta o cerinta legislativa in sine dar este realizat in mod voluntar de catre companiile responsabile pentru a identifica gradul de conformare cu legislatia de mediu in vigoare si pentru a pune in practica cele mai bune masuri pentru imbunatatirea performantei de mediu.

Detalii

Responsabil destiune deseuri
Responsabil destiune deseuri

Va punem la dispozitie personal specializat in vederea preluarii raspunderii tuturor operatiunilor ce trebuie desfasurate dupa aparitia deseurilor, elaborand, la cerere, si un plan de prevenire a aparitiei deseurilor si de minimizare a costurilor implicite.

Detalii

Consultanta de Mediu
Consultanta de Mediu

 Va ajutam sa intelegeti legislatia de mediu, sa indepliniti cerintele acesteia oricare ar fi domeniul de activitate si sa creati un mediu de lucru sigur si prosper in cadrul societatii dumneavoastra.

Detalii

Suport si asistenta in timpul controalelor autoritatilor
Suport si asistenta in timpul controalelor autoritatilor

Noi vă putem ajuta cu pregătirea și întocmirea, în timp record, a evidențelor și rapoartelor solicitate în timpul controlului. Rapid și fără bătaie de cap din partea dumneavoastră.

Detalii

Externalizare raportari de mediu
Externalizare raportari de mediu

Intocmim pentru dvs raportari specifice catre Agentia pentru protectia mediului (gestiunea deseurilor, gestionarea substantelor chimice periculoase, bilant de COV-uri, Rapoarte anuale de mediu, etc);

Detalii

Program de prevenire si reducere deseuri
Program de prevenire si reducere deseuri

Putem asigura suportul in vederea identificarii corecte a tipurilor si a cantitatilor de ambalaje, EEE si BA puse pe piata, identificarea celei mai bune solutii de indeplinire a obiectivelor anuale de valorificare a deseurilor de ambalaje/EEE/BA, realizarea relationarii cu OTR-urile/colectorii/reciclatorii implicati pe tot lantul de trasabilitate a deseurilor, intocmirea declaratiilor catre Administratia Fondului pentru Mediu (AFM).

Detalii