Servicii de mediu - Serviciile noastre de mediu

Serviciile noastre de consultanta  va ajuta sa intelegeti legislatia de mediu, sa indepliniti cerintele acesteia oricare ar fi domeniul de activitate si sa creati un mediu de lucru sigur si prosper in cadrul societatii dumneavoastra. Consultanta de mediu. Raportare de Mediu. Gestiunea deseurilor, expertii ATECO sunt partenerii si reprezentantii dumneavoastra directi, in rezolvarea tuturor solicitarilor si aspectelor de mediu.

Autorizări mediu
Autorizări mediu

Te ajutăm să obții rapid și fără bătăi de cap toate autorizațiile, acordurile sau avizele de mediu de care societatea ta are nevoie.

Detalii

Evidenta gestiunii deseurilor
Evidenta gestiunii deseurilor

Responsabilitatea pentru gestionarea deşeurilor îi revine producătorului de deşeuri sau, după caz, oricărui deţinător de deşeuri.

Detalii

Raportari de mediu
Raportari de mediu

Servicii specializate pentru raportarile periodice obligatorii: AFM ( Administratia Fondului pentru mediu ), APM (Agentia pentru Protectia Mediului), ANPM (Agentia Nationala pentru Protectia Mediului), SIM (Serviciul integrat de mediu).

Afla detalii

Buletine de analize mediu
Buletine de analize mediu

Echipa ATECO poate efectua analize specifice de mediu : monitorizare ape, monitorizare aer, monitorizare sol, studii de zgomot, masuratori de emisii, masuratori de imisii, etc

Detalii

Externalizare servicii de mediu
Externalizare servicii de mediu

ATECO ofera servicii de mediu si consultanta in domeniul protectiei mediului pe intreg teritoriul Romaniei, avand o echipa de specialisti cu experienta bogata in domeniu.

Detalii